Typisk fejl omkring IR lys

Oprettet af Rasmus Rud, Ændret den Thu, 12 Jan 2023 kl. 04:56 AM af Rasmus Rud

2 typiske fejl kan forekomme hvis man ikke indstiller og installer kamera med IR lys rigtig.

Fejl 1

Her er kameraet installeret for tæt på et hjørne, det gør at IR lyset fanger vægen, ved at rykke det 10 cm. ud fra vægen blev billedet perfekt igen.

Kamera sidder helt op mod vægen.

Kamera flyttet 10 cm. ud fra væg.

Fejl 2

Her er kameraet igen op af vægen, vi kan i dette tilfælde fixe det ved at ændre nogle indstillinger.

Her har vi sat BLC region til et sted hvor IR lyset ikke giver genskin.

Her er eksempler på før og efter.

Eksempel 1

Før Efter

Eksempel 2

Før

Efter