Udendørs Fotobevægelsessensor (CTC-862EX)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Mon, 27 Jun 2022 kl. 03:03 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

Denne udendørs bevægelsessensor har indbygget kamera, samt enten hvid LED blitz eller IR-lys. Ved aktivering af bevægelsessensoren vil kameraet tage billeder i farve med det samme, som alarmen reagerer på en bevægelse. Billederne sendes via kontrolpanelet videre via MMS, email, APP eller til kontrolcentralen.

Opsætning af udendørs fotobevægelsessensor

1. Skru coveret af og indsæt batterierne.
  2. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  3. Tryk på sensorens testknap og hold den inde i 3

sekunder, indtil sensorens røde LED blinker.