Udendørs briklæser med 2 brikker (TG-15)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Wed, 06 Jul 2022 kl. 07:22 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

Det IP44 godkendte udendørs briklæser monteres ind- eller udvendigt ved den eller de indgange, der benyttes i hverdagen.

Med de indkodede brikkere kan TrueGuard alarmen let til og frakobles.

Den indbyggede status lampe vil vise om alarmen er korrekt til- eller frakoblet.

Der medfølger to brikker i pakken og op til 60 brikker kan kodes sammen med briklæseren.

Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen. Desuden er det med til at gøre alarmsystemet mere sikkert, da kontrolpanelet kan gemmes af vejen i et skab, og man slipper for at have forsinkelse på alarmen.