Aktiver AcuPick

Oprettet af Rasmus Rud, Ændret den Thu, 01 Jun 2023 kl. 02:47 AM af Rasmus Rud

Her finder du en billede guide til opsætning af AcuPick, se guiden neden for.

1 - Start med at lave en standart opsætning af din NVR og dit kamera så den optager, HUSK AT OPDATER KAMERA OG NVR!!.

2 - Åben AI menuen på NVR.

3 - Vælg Parametre -> INTEL. PLAN -> Lokal -> aktiver AcuPick.

4 - Vælg Parametre -> INTEL. PLAN -> Kamera -> aktiver AcuPick.

5 - Nu skal NVR og kamera have tid til at filme så der er noget man kan søge i.

Søgning laves således:

6 - Åben Søg menuen, AcuPick er kun søgbar på NVR med skærm og mus!!.

7 - Vælg den kanal som du vil søge AcuPick data fra, kun 1 kanal pr. søgning!!.

8 - Find personen du vil søge efter, tryk på AcuPick knappen (rød cirkel 1) og tryk på Søg knappen som dukker op om personen (rød cirkel 2).

9 - Nu får du vist denne side med alle resultaterne i.