Sluk/Tænd LAN port

Oprettet af Rasmus Rud, Ændret den Fri, 23 Sep 2022 kl. 07:57 AM af Rasmus Rud

Her finder du guiden til at slukke eller tænde LAN porte i dit Reyee netværk.

Login på: https://cloud-eu.ruijienetworks.com

Vælg CONFIGURATION -> Switch -> klik på SN af den switch som du skal slukke/tænde en port på.

METODE 1:

Klik på det port nr. som du gerne vil slukke/tænde og vælg at ENABLED eller DISABLED.

HUSK AT TRYKKE SAVE!!!

METODE 2:

Nederst på siden finder du oversigten som ses på billeder under.

Vælg et port nr. (i denne metode er det lige meget hvilken der vælges).

Ud for det port nr. som skal genstartes trykkes på Restart PoE.