Opsætning af Standalone WiFi Ringetryk (VTO2311R-WP)

Oprettet af Rasmus Rud, Ændret den Tue, 28 Feb 2023 kl. 02:07 AM af Rasmus Rud

Her finder du en Video guide til VTO2311R-WP, se video guiden neden for.

Brug denne app:

DMSS on the App Store (apple.com)

DMSS - Apps on Google Play

Tilgå App for at se/konfigurer.

1. Sæt strøm på ringetryk
  2. Hold ringe knappen nede til du høre en lyd og cirklen lyser hvid.
  3. Åben DMSS appen.
  4. Tryk på + og vælg "Serienr./Scan".
  5. Scan QR-koden bag på ringetryk eller på papkassen den kom i.
  6. Tjek at Serie nr. er korrekt.
  7. Vælg VTO på listen.
  8. Tryk "Vælg metode til netværkskonfiguration" og vælg "Hotspot".
  9. Tryk videre indtil du skal vælge WiFi.
  10. Log på det hotspot som hedder noget med: VTO2311R-WP_xxxxxxxxxx.
  11. Angiv den kode som Admin brugeren skal have.
  12. Tryk videre indtil du skal vælge WiFi.
  13. Log på det WiFi som dørtrykket skal bruge.
  14. Nu bliver WiFi indstillingerne lagt ind på ringetrykket.
  15. Angiv Enhedsnavnet som ses i DMSS app.
  16. Angiv tidszone og Sommertid/DST