Dør- og vindueskontakt med indgangsmodul (DC-15)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Thu, 07 Jul 2022 kl. 09:17 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

Dør-/vindueskontakten består af to dele, som monteres på udgangsdøre eller vinduer. Der monteres én kontakt á to dele pr. dør/vindue.

Kontakten reagerer hvis en dør/vindue bliver åbnet mens alarmen er koblet til, eller hvis en dør/vindue står åbent, når alarmen tilkobles.
Kontakten er udstyret med sabotagealarm, hvilket betyder, at alarmen vil gå i gang, hvis kontakten forsøges afmonteret eller ødelagt.

Dørkontakten har yderligere en potientialeindgang, der kan bruges til at videresende trådførte signaler til TrueGuard alarmen. Dette kan f.eks. bruges i forbindelse med tilkobling af laserhegn.

Opsætning af Dør- og vindueskontakt med indgangsmodul

1. Hiv batteriflappen ud
  2. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  3. Tryk på testknappen

Video

I denne video gemmengåes en almindelig Dør- og vindueskontakt. Måden, man parer enheden til, dit alarm system er helt ens som på videoen. Den eneste forskel, som der er på denne enhed og en almindelig Dør- og vindueskontakt, er at denne er AIA godkendt, og at den har et indgangsmodul, så det er muligt at tilkoble laserhegn, eller andet eksternt tilbehør.