Termosensor (HD-9)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Mon, 04 Jul 2022 kl. 08:25 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

Termosensor med to smarte funktioner, der fungerer godt i miljøer hvor almindelige røgalarmer kommer til kort. Det kan være i køkkener, stalde o. lign.

Opsætning af termosensor

1. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  2. Tryk på termosensorens testknap. Lysdioden vil nu være tændt i 2 sekunder og termosensoren, samt kontrolpanel afgiver 2 bip.