Væskesensor (WS-8)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Mon, 04 Jul 2022 kl. 03:17 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

En væskesensor monteres i rum, hvor der er øget risiko for vandskade (f.eks. i kælderen). Selve sensoren kan monteres på en væg, mens de to ledere for enden af den 1 meter lange ledning placeres dér, hvor der er risiko for vand.

Opsætning af væskesensor

1. Afmonter fronten af væskesensoren ved at fjerne skruerne i toppen og bunden.
  2. Indsæt 4 x AAA Alkaline batterier.
  3. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  4. Tryk på indkodnings- og test knappen for at sende signal til kontrolpanelet.