TrueGuard multi-røgalarm (SD-29-F1 & SD-29-AC-F1)

Oprettet af Mathilde Sørensen, Ændret den Wed, 03 Aug 2022 kl. 02:29 AM af Mathilde Sørensen

Produktbeskrivelse

Denne smarte og fikse røgalarm er ikke en helt almindelig røgalarm, som vi kender den. Det er en røgalarm, der desuden indeholdende termoalarm, temperaturmåler, bevægelsessensor og nødbelysning.

Opsætning af SD-29-F1

1. Indsæt det medfølgende batteri i batterirummet.
  2. Sæt panelet i sammenkodnings-tilstand via trueconnect.
  3. Tryk på røgalarmens testknap i 1 sekunder. Røgalarmen afgiver 1 bip, når den sender signalet